• header

MERRY CHRISTMAS

MERRY CHRISTMAS FROM MY LITTLE FAMILY TO ALL OF YOU ♥

God jul från mig, Aleks (som precis duschat innan vi tog bilderna därav hans kaosiga lockar haha), Nikola och lillebror i magen! Starten på julafton blev inte alls som tänkt pga en liten kille som ville vara vaken från kvart i tre inatt till halv nio imorse, och sedan klev vi upp 10…. Jösses vad trötta vi alla varit hela dagen haha. Nikola som annars har massor med energi och busar runt har varit så lugn och tyst. Vi hade ändå ett trevligt julfirande med familjen med massa god mat och paket till barnen. Nu nattar Aleks Nikola och sen ska vi ha myskväll här hemma med min mamma och bror. Äta risgrynsgröt och spela spel! xx

// Merry Christmas from me, Aleks (who had just taken a shower when we took these photos that’s why his curls are all over the place haha), Nikola and little brother in the belly! The start of Christmas Eve did not turn out as planned because of a little guy who wanted to be awake from 2:45 last night until 8:30 this morning, and then we got up at 10… Wow we’ve all been so tired all day haha. Nikola who usually has lots of energy and plays around has been so calm and quiet. We still had a nice Christmas celebration (in Sweden we celebrate on the 24th) with lots of good food and Christmas gifts to the kids. Aleks is putting Nikola to bed now and then we’re gonna have a cozy night at home with my mom and brother. Eat rice porridge and play games! xx

189

14 Comments

Mamma trött

Låter som vår pojk som sover på kasst.
Vi har prövat att justera när vi nattar men enligt barnpsykolog och BVC så finns det barn som har mindre sömnbehov. Ingen tröst till oss föräldrar som är inne på tredje året av typ noll sömn. Varannan natt är vår räddning.

Reply
Laura

What a beautiful family. Hope you had a lovely christmas and a good start into 2021! <3

Reply
Filip

God fortsättning önskar vi på http://www.elbyte.se. Glöm inte att 2021 är ett alldeles utmärkt val att genomföra ett elbyte. Helt otroligt att ca 30 % av sveriges befolkning bara kör på med ett anvisat avtal. Eller hur??

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*